90’er weekend

Tilbage til 90'erne

Fredag og lørdag i uge 3 stod på 90’er weekend. For at komme i rigtig 90’er stemning og for at føle hele 90’er viben, så vi fredag aften filmen Sommeren 92´. Vi heppede på ´Faxe´, Laudrup, Schmeichel og alle de andre spillere og følelserne var helt ude på tøjet. Og vigtigst af alt så havde vi fået lidt indblik i tøjstilen tilbage i 90’erne.

Dette indblik skulle vi nemlig bruge lørdag hvor aftenen stod på 90’er fest. Der var skruet op for mom-jeans, rottehaler, løse totter og drengene var i fodbold outfit inspireret af filmen dagen før. Efter at have spist en overdådig 3-retters 90’er menu som bestod af rejecocktail og tunmousse, flødekartofler med skinke og broccolisalat og sidst men ikke mindst isbar, var vi klar til den store 90’er quiz. Her var der spørgsmål omhandlende, mad, musik, legetøj og generelle trends – nogle spørgsmål var lettere end andre. Dernæst var der gang i hall’en – der blev leget med twister, der blev lavet slim, spillet Worms på en gammel PC, lavet lava lamper og bare hygget alt imens at de fede 90’er hits spillede ud af højtalerne.

Weekenden stod som I kan læse i 90’ernes tegn, men der var også lige tid til et springstævne om lørdagen. Vi havde 4 deltagende elever og de klarede alle fejlfrie runde. Det var en god dag med masser af liv i stalden og ridehallen og der var en spændt men god stemning. Se billeder og videoer fra dagen på Instagram.